Lager ny sportsbilklubb

Cannonball Run og Apex slår seg sammen for å skape Norges største uavhengige sportsbilklubb!

Bergen, Norge – 1. august 2024: I en spennende utvikling har de to bilklubbene, Cannonball Car Club og Apex, annonsert en fusjon. Den nye klubben, som tar navnet Cannonball Run Club, vil ha som mål å engasjere både erfarne sportsbilentusiaster og et yngre publikum.

Samarbeidet var synlig allerede under sommerens Gatebil i mai

Cannonball-gjengen har i over 14 år arrangert spennende bilturer for bilentusiaster over hele landet. De har etablert seg som et respektert navn i sportsbilmiljøet, og er kjent for sine velorganiserte arrangementer og fokus på kameratskap.

LES OGSÅ: LØRDAG DUKKET BÅDE «KAMELEN» OG ALAN WALKER OPP I ROSENDAL (Cannonball Run 2021)

Etablert tilbake i 2011

Bergen Cannonball Run ble etablert allerede i 2011 av Per Ray Antonesen. Les mer om etableringen her.

Apex, på den andre siden, er en nyere klubb med et yngre medlemskap. De deler lidenskapen for biler med Cannonball Run, men har et fokus på å engasjere yngre generasjoner gjennom sosiale arrangementer, workshops og kjøretreninger.

Satser på flere opplevelser

Ved å slå seg sammen, håper de to klubbene å skape en dynamisk og inkluderende plattform for alle bilentusiaster. Den nye klubben vil tilby et bredt spekter av aktiviteter, inkludert:

  • Bilturer: Cannonball Runs kjente turer vil fortsette, med nye ruter og spennende destinasjoner både i inn- og utland.
  • Lokale treff og arrangementer: Apex’ ekspertise i å arrangere sosiale treff vil bli tatt i bruk, med fokus på å skape et inkluderende miljø for alle medlemmer.
  • Kjøretreninger og workshops: Medlemmer kan delta i workshops for å lære mer om bilvedlikehold, kjøreteknikk og sikkerhet på banen.
  • Nettverksmuligheter: Den nye klubben vil tilby et nettverk for bilentusiaster fra alle generasjoner og bakgrunner.

En spennende tid for norsk bilkultur

“Vi er utrolig glade for å slå oss sammen med Apex,” sier Knut Steen Rakner, medarrangør i Cannonball Run. “Dette er en unik mulighet til å skape en klubb som appellerer til et bredt spekter av bilentusiaster, og vi tror at den nye energien og ideene fra Apex vil være uvurderlig.”

LES OGSÅ: MILLIONBILENE SAMLET PÅ VERFTET (Cannonball Run 2018)

Ole Kishan Kyrkjebø, leder i Apex, deler entusiasmen: “Vi er begeistret for å bli en del av Cannonball Run-familien. Vi ser frem til å lære av den lange erfaringen de har, og til å bidra med vår egen energi og engasjement til klubben.”

Fusjonen mellom Cannonball Car Club og Apex markerer en spennende tid for norsk bilkultur. Den nye klubben, Cannonball Run Club, har potensiale til å bli en av de største og mest innflytelsesrike bilklubbene i Norge.

MELD DEG INN I CANNONBALL CAR CLUB HER